Lotte noordzij square


Je onderneming uitbouwen

Van creatief zijn je beroep maken – kan dat echt? Reken maar!

Niet schrikken, je zit nergens aan vast wanneer je bij ons gezellige team komt. Niks moet, alles mag is het devies van Stampin'Up! en ook van ons. Wanneer je dit kwartaal instapt kun je ieder geval tot en met 31 december 2022 zelf de prachtige Stampin'Up! producten met 20% korting bestellen.

Ben je net begonnen met stempelen en wil je je basis uitbreiden? Lijkt je het leuk om zelf workshops te geven en een zakcentje met je hobby te verdienen? Of wil je de korting alleen maar voor je eigen aankopen? Dat kan allemaal.

Wanneer je besluit om ons team te komen versterken, dan mag je maar liefst voor € 175 een startpakket aan producten uitzoeken - uit elke lopende catalogus. Je betaalt daarvoor slechts € 129

Speciale Sale-A-Bration actie
Van 1 juli t/m 31 augustus 2022 is er een speciale actie. Naast je startpakket dat je met voordeel kunt bestellen ontvang je ook een prachtige prachtige exclusieve Stampin' Up! planner pakket. Dit bestaat uit: een supermooie omslag, een uitgebreide losbladige inhoud, superleuke stickertjes, 3 notitie boekjes en een exclusieve stempelset. Nieuwsgierig hoe dit eruit ziet, klik dan HIER. Dan laat Shannon West van Stampin' Up! hem aan je zien,

Nog even op een rijtje:

Je betaalt voor dit alles slechts € 129!

Wat zijn de voordelen?
Als demonstratrice van Stampin'Up! ontvang je:

Als onderdeel van ALotteFunStampers ontvang je o.a.:

Wil je graag meer weten over deze mogelijkheid? Neem dan contact met ons op zodat we je in alle rust alles kunnen uitleggen en alle vragen die je hebt kunnen beantwoorden.

Je bent van harte welkom in ons team!

STAP IN MIJN TEAM

Kom je bij mijn team? Het is heel simpel: volg gewoon deze stappen.

Joinnow step1
08.21 dbws join sab
NU INSTAPPEN

MIJN NIEUWSBRIEF ONTVANGEN

AANMELDEN